Administratiekantoor

 

Ziet u er tegenop uw aangifte inkomstenbelasting zelf te doen, of heeft u hierbij hulp nodig? Heeft u niets met cijfers en doet u liever andere dingen dan uw administratie? Of heeft u vragen en behoefte aan advies?

Ik bied u verschillende diensten aan zoals: online administraties voeren, jaarrekeningen en fiscale aangiften samenstellen, advies verstrekken en interim management bij klanten op locatie. Doordat ik als ZZP-er werkzaam ben, zijn de lijntjes kort. Binnen mijn klantenkring bevinden zich o.a. diverse MKB-bedrijven (midden/klein) en ZZP-ers in de dienstverlening, ambachtelijke beroepen en horecagelegenheden.

Vanuit de filosofie dat kwaliteit bovenaan staat en dat dienstverlening betaalbaar moet zijn, heb ik geïnvesteerd in automatisering. Ik werk met de nieuwste technieken zoals Scan & Herken en volledig online in de Cloud. Dit vertaalt zich direct in het efficiënt en snel uitvoeren van de werkzaamheden.

De mate waarin het bovenstaande wordt toegepast is afhankelijk van in hoeverre u en uw administratie zich hier voor leent. Voert u liever zelf de administratie, prima. Ik kijk met u mee. Of geeft u het liefst de administratie volledig uit handen? Een passende werkwijze is er altijd. Net als regelmatig contact over het reilen en zeilen van uw onderneming.

Referenties

Sascha doet zowel mijn zakelijke- als mijn privé belastingaangiften. Zelf heb ik niet veel met cijfers en doe ik liever andere dingen, dus laat ik dit graag over aan een expert op dit gebied! Sascha is duidelijk, denkt mee en is prettig om mee samen te werken!

Ingrid Huisman

Eigenaar, MEDIAtesse

Ik werk met de volgende pakketten: