Over mij

 

Welkom op mijn website! Mijn naam is Sascha Janssen. Met de start van mijn eigen administratiekantoor in maart 2017 is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.

Bij het vertrek bij mijn laatste werkgever, heb ik het één en ander op een rijtje gezet en goed nagedacht over mijn toekomst. Vervolgens heb ik met volle overtuiging de keuze gemaakt om mijn droom te realiseren.

In mijn werkverleden heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan. Na het afronden van mijn HBO-studie Financieel Management heb ik de opleiding Financial Controller met succes gevolgd.

Door middel van meerdere trainingen per jaar blijf ik op de hoogte van alle belangrijke (fiscale) wijzigingen. Ik ben 7 jaar werkzaam geweest als assistent-accountant, vervolgens 7 jaar als Hoofd Administratie en daarna 5 jaar als Financial Controller.

Met mijn kennis en ervaring wil ik ondernemers helpen om de administratie niet als last te zien, maar juist als middel om meer uit de onderneming te halen en de onderneming (financieel) te verbeteren. Voor de mogelijkheden op interim-gebied of als administratiekantoor verwijs ik u graag naar de koppen “Administratiekantoor” en “Interim”.

Mocht u nieuwsgierig zijn of ik iets voor u zou kunnen betekenen, dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.